De Lomi Lomi massage voor maximale harmonie

De Lomi Lomi massage voor maximale harmonie 
Nog nooit van de Lomi Lomi massage gehoord? De Lomi Lomi massage is afkomstig uit het exotische Hawaï. Tijdens deze massage gaat het haast uitsluitend om harmonie en liefde. In de Hawaïaanse filosofie is een tekort aan harmonie een belangrijke oorzaak van allerlei blokkades in onze energiestroom. Tijdens een Lomi Lomi massage worden deze blokkades opgeheven. Daardoor heeft deze massage ook een sterk helende werking. Lomi in het Hawaïi betekent “drukken, kneden, wrijven” met… fluwelen pootjes.
De Lomi Lomi massage geeft maximale levenskracht en stimuleert de werking van je spieren en gewrichten, je zenuwstelsel, zintuigen, je bloedsomloop en zowat alle organen. Het verbetert ook de toevoer van zuurstof, je stofwisseling, het ontgiften van je lichaam. Na zo’n Lomi Lomi massage ben je als herboren, fitter en vitaler dan ooit. Om maximaal van alle voordelen van een Lomi Lomi massage te genieten maakt men gebruik van Sabaï olie.
In deze olie vind je etherische extracten van lotusbloesem en jasmijn. Die brengen rust en ontspanning en zorgen voor een jonge en gave huid. Het is een opvallend rustige massage uitgevoerd met lange en vloeiende bewegingen over gans je lichaam. Daarbij wordt haast uitsluitend met de onderarmen gemasseerd. De gebruikte technieken zijn vergelijkbaar met die van de acupressuur.
De Lomi Lomi massage is ook efficiënt tegen alle vormen van angst en stress.